Barion Pixel

ÁSZF megváltozott!

Termékismertető

Termékeink kis létszámú, családi vállalkozásunkban készülnek.

Az Easy Fresh Kft. termékprofilja 3 fő termékcsaládból épül fel, ezek az Easy Fresh termékek, a Pure Fresh termékek és Fresh higiéniás tisztítók.

Az Easy Fresh termékcsalád mosógélekből, öblítőszerekből és tisztítószerekből épül fel, amelyek alacsony vegyianyag-tartalmúak, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek, így kíméletesek az emberi bőrhöz és a környezethez is. Az 5 literes flakonokat ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink, amelyeket újra töltünk a kisebb környezetterhelés érdekében.

A termékek tartósítószere, a kozmetikai iparban használt a jelenleg egyik legkisebb terheléssel rendelkező anyag, melyen nem végeztek állatkísérleteket, nem kezeltek y-sugárzással, nem tartalmazza a 1223/2009/EC rendeletben található „26 allergén”-eket, karcinogén, toxikus, mutagén anyagokat, továbbá a II, III, IV és VI függelékben megjelölt anyagokat.

A fentebbi – kímélő – tulajdonságok miatt a termékeket ajánljuk a mosható pelenkákhoz, világos, színes és sötét ruhák mosásához, érzékenybőrűek és gyerekek ruháinak mosásához.

 

Termékprofilunk következő jelentős tagjai a Pure Fresh termékek, amelyek hipoallergénnek minősülnek, hiszen nem tartalmaznak nátrium-lauril-szulfátot (SLS) és nátrium-laureth-szulfátot (SLES), illetve ezen termékek bőrirritációs faktora, szén-dioxid és vízlábnyoma jóval kisebb, mint a hagyományos tisztítószereknek. A termékcsalád tagjai a 2in1 mosógél koncentrátumok és a folyékony szappan. A Pure Fresh termékek színezékmentesek, és illatmentesek vagy hipoallergén illatot tartalmaznak, azaz nem tartalmazzák a 2003/15 EC direktívában megjelölt potenciális allergéneket.

Az egyik hatóanyag ún. „visszazsírzó” hatása nem befolyásolja a mosási hatékonyságot, de tovább csökkenti az amúgy is alacsony bőrirritációt.

2in1 hatásúak a Pure Fresh mosógél koncentrátumok, mert az egyik hatóanyag ún. amfoter jellege miatt a mosás mellett az öblítőknél megszokott lágyítási funkciókkal is bírnak termékeink. A Pure Fresh termékek 4-szeres koncentrátumok, azaz az Easy Fresh-nél megszokott hatóanyagtartalom 4-szerese található bennük. A koncentrátumnak köszönhetően a csomagoláshoz szükséges anyagok több, mint 50%-kal kevesebb nyersanyagot igényelnek.

 

Az Easy Fresh és Pure Fresh termékek nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében. Az Easy Fresh és Pure Fresh termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

A Fresh higiéniás tisztítók alkotják termékprofilunk harmadik összetevőjét. A Fresh Alkoholos tisztító és a Fresh Alkoholos Kéztisztító gél tartozik ide, amelyek lehetővé teszik különböző felületek, illetve a kéz bőrének hatékony higiéniás tisztítását.

Letölthető termékleírások