Barion Pixel

Easy Fresh
Általános Tisztítószer bioalkohollal
több kiszerelésben

Easy Fresh
Általános Tisztítószer bioalkohollal
több kiszerelésben

From: 1 550 Ft
FtFt /g

Leírás

Easy Fresh Általános Tisztítószer bioalkohollal – Több kiszerelésben

Easy Fresh Termékcsalád – Környezettudatos tisztaság az egész családnak!

Az Easy Fresh termékcsaládnál hosszas kísérletezés után alkottuk meg a felületaktív anyagok és egyéb összetevők harmóniáját a környezetre, családra, és bőrre optimalizálva.

  • Az Easy Fresh termékek (Super Colour, Sensitive, Nature, Mountain mosógélek; Dish Power mosogatószer; öblítők; folyékony tisztítószerek) nem minősülnek veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében
  • Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek
  • Növényi eredetű és biológiailag lebomló fő hatóanyagok – A termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, fenoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek)
  • Esőerdő-barát alapanyagok – A fő hatóanyagok RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak
  • A legmodernebb, kozmetikai iparban használatos, természet- és családbarát tartósítószereket használjuk
  • A fentebbi – kímélő – tulajdonságok miatt a termékeket ajánljuk a mosható pelenkákhoz, világos, színes és sötét ruhák mosásához, érzékeny bőrűek és gyerekek ruháinak mosásához
  • A legtöbb termék csomagolását ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink
  • A flakonokat visszavesszük, és újratöltjük az alacsonyabb környezetterhelés érdekében
  • Magyar kisüzemben készülnek termékeink kis létszámú, családias vállalkozásunkban

 

Easy Fresh Általános Tisztítószer bioalkohollal: Az Easy Fresh Általános tisztítószer bioalkohollal ellenőrzött gazdaságból származó gyümölcsökből készült, biológiailag lebomló hatóanyagnak köszönhetően tartós, csíkmentes ragyogást biztosít minden felületen. A termék előállítása alacsony környezetterheléssel és az esőerdők megóvásával jár. Hipoallergén illata hosszantartó friss illatot biztosít otthonában, használva fürdőszobai- és konyhai felületekhez vagy akár járólapokon.

Kiszerelés: 500 ml, 1.5 L, 5 L, 23.5 L (nagyobb mennyiségek, kimérési lehetőség miatt kérem, keressen minket: info@easyfresh.hu)

Felhasználás: Általános tisztítószer minden felülethez . Gyermekektől elzárva tartandó.

Adagolás: Spriccelje a tisztítószert a szennyezett felületre, majd nedves ronggyal törölje azt át! Nagyobb takarítások esetében, öntsön 1-3 kupaknyi általános tisztítószert 2-10 liter vízhez a használattól függően.

Összetevők: <5% anionos felületaktív anyagok; <5% etil alkohol (bio); hipoallergén parfüm, tartósítószerek

Nem minősül veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében (további információ az Adatlapok oldalán)

Szavatosság: 12 hónap. 5-35 °C között tárolandó.

Gyártó és forgalmazó: Easy Fresh Kft., Magyarország 6771 Szeged, Pálya tér 57., info@easyfresh.hu, www.easyfresh.hu

További információk

Tömeg 5 g
Kiszerelés

1.5L, 23.5L, 500 ml, 5L