HOSEG25 kuponkóddal 25%-os kedvezmény minden termékre!

Rólunk

2013-ban alapított családi vállalkozásunkban arra törekszünk, hogy mosó- és tisztítószereink minél kisebb terheléssel legyenek a környezetre, bőrre, emberekre, gyerekekre, amellett hogy kedvező árúak és hatékonyak.

Termékeink nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében.

Hatóanyagaink növényi eredetűek, japán cégtől származnak és ECOcert (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, enoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek) és RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak.

Termékeink csomagolását ún. “regran” újrahasznosított műanyagból gyártatjuk, és azokat újratöltésre visszavesszük, foxposton keresztül 40 napig ingyenesen. Emellett számos flakon visszavevő pont van az országban ahonnan is hozzánk kerülnek vissza a flakonok és egyéb csomagolási anyagok.

Csomagolásmentes boltok számára nagy kiszerelésű termékeket is árusítunk. Folyamatosan várjuk a még kevesebb hulladékkal járó csomagolási ötleteketA megvalósítható ötletek beküldőit jutalmazzuk. Cégünk 2021-ben kiérdemelte a Tisztességes VállalkozásTanusítványát is.

Szeged, 2021. 09. 30.

Dr. Sápi  András